dinsdag 9 september 2014

Guilty pleasures & geheimen

Hè guys and girls,
Vandaag vertel ik jullie iets over guilty pleasures. Guilty pleasures zijn dingen die je in het geheim (nog) leuk vind. Soms deel je deze met iemand. Bijvoorbeeld een serie die je graag kijkt. Maar het kan ook iets in je eentje zijn. Bijvoorbeeld heel hard en vals in je kamer zingen. Mijn guilty pleasure is Pretty Little Liars een serie gebaseerd op een boekenreeks geschreven door Sara Shepard. Deze serie gaat over 5 meisjes, als er eentje word vermist staat hun wereld op zijn kop maar de wereld blijft op zijn kop staan doordat ze geheime brieven van haar krijgen. 




Maar een guilty pleasure kan ook een geheim zijn. En soms is het erg moeilijk om geheimen te bewaren. Hier een paar tips om geheimen te bewaren.
- vertel het aan je huisdier als je het echt kwijt moet
- schrijf het in je dagboek maar zorg dat deze goed is opgeborgen is of een slotje heeft
- geen huisdier of dagboek? Koop een mini-papierversnipperaar bij de Action en schrijf het op een papiertje en versnipper het

Sorry dat het vandaag zo'n kort stukje was maar ik ben ziek en heb het druk op school. Heb je nog tips om geheimen te bewaren of wil je jouw guilty pleasure delen zet het in de reacties.

V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten