zaterdag 27 september 2014

Bedelarmbandjes & Bananenbrood

Hé guys and girls,
Ik ben vanochtend naar Den Haag geweest en heb daar een nieuwe bedel voor mijn armbandje gekocht. Hij was afgeprijsd dus: lucky me!!!
pandora - hangbedel met vredesteken - €59,99


Ik ben echt dol op bedelarmbandjes omdat ze bij elke outfit passen en omdat iedereen ze leuk vind. Je kan ook veel met bedelarmbandjes zeggen: dat je romantisch bent, dat je van voetbal houdt of dat je spiritueel bent. Hieronder mijn favoriete bedelarmbandjes van stoer tot romantisch en van duur tot goedkoop. Ik heb ze gerangschikt van duur tot goedkoop. Bij elk merk saat de basisarmband en een leuk bedeltje voor meer bedeltjes of informatie kan je op de sites kijken


1. Pandora 












Bedelarmband sterling zilver - €59,-












Bedel met bus en Engelse vlag - €39,-

Alles verkrijgbaar bij de Pandora winkels en de site: http://estore-nl.pandora.net/nl_NL/PANDORA-eSTORE-NL

2. bedelsieraad.nl












Silber dream bedelarmband - €16,95












Hearts bead - €8,95

Dit alles is verkrijgbaar op de site:http://www.bedelsieraad.nl/

3. crazy-factory.com












Charm bracelet - €3,70












Wing charm for bracelet - €2,90

De 2 bovenstaande artikelen zijn verkrijgbaar bij de site: http://www.crazy-factory.com/index.php

Ik hoop dat je een mooie armband vind en lekker volhangt met bedeltjes dit is ook een leuk kadootje voor vriendinnen. En als je dan toch wat liefs doet voor je vriendin kan je net zo goed gelijk iets lekkers meenemen wat je zelf hebt gebakkken. Daarom hieronder een recept voor heerlijk bananenbrood.

Bananenbrood

Benodigdheden
- 250 gr tarwebloem
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 1 mespunt zout
- 300 gr bananen
- 100 gr boter
- 200 gr witte basterdsuiker
- 8 gr vanillesuiker
- 2 eieren
- 125 ml crème fraiche

Gerei
- Oven
- Cakevorm
- Bakpapier
- Zeef
- Mengkom
- Theelepel
- Vork
- Keukenmachine/Mixer
- Lepel
- Satéprikker

Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet de cakevorm in en bekleed met bakpapier. Zeef in een grote kom de bloem, bakpoeder, kaneel en het zout. Pel en prak de banaan. Meng de boter, basterd- en vanillesuiker in de keukenmachine in 20 sec. tot een bijna glad mengsel. Laat draaien en voeg 1 voor 1 de eieren en de crème fraîche toe. Schep door het bloemmengsel.Schep de bananenpuree door het beslag. Verdeel over de cakevorm en bak in ca. 1 uur goudbruin en gaar. Controleer na 50 min. op gaarheid met de satéprikker. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar. Laat 30 min. afkoelen, neem uit de vorm en laat in 1 uur verder afkoelen. En geniet ervan!!!  

Ik hoop dat je samen met je vriendin, moeder, vriendje of helemaal alleen lekker geniet van je bananenbrood en shop mooie armbandjes. Heel veel plezier en heb je nog tips over bedelarmbandjes of wil je ergens een blogpost over? Zet het in de reacties!

V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten