zondag 5 oktober 2014

Halloween

Hé guys and girls,
Welkom bij mijn Halloween special! Over 4 weken is het weer zo ver: 31 oktober en dus halloween. Halloween betekent voor mij lol maken met mijn beste vriendinnen en verkleden. Ik kan jullie niet helpen met lol hebben maar wel met te gekke kostuums en een leuke halloween party.
Kostuums
Kostuums zijn erg belangrijk bij halloween want hoe unieker je er uit ziet hoe meer snoep, maar ook is het heerlijk om voor een keer iemand anders te zijn. Je kan gaan voor enge kostuums, waar halloween echt om gaat of voor een schattige of stoere creatie. Hieronder vind je leuke kostuums in verschillende stijlen en prijzen.

1. zwarte kat
Een zwarte kat is volgens mensen het toppunt van ongeluk en halloween. Maar deze zwarte kat is ook schattig. Dit is een iets minder opvallende outfit die erg leuk staat met een zwart T-shirt en een zwarte broek/legging. De set bestaat uit een haarband, staart en halsbandje. 
zwarte kat set - €12,99 - zwarte kat set bestellen



2. pompoen 
Deze outfits is meer voor durfals die graag willen opvallen maar er nog steeds leuk uit willen zien. Dit kostuum is wel wat duurder maar als je iets unieks wil zal je er helaas ook voor moeten betalen. In dit pakket zitten het topje. de rok en de riem. Voor 10,00 kan je de haarband met de hoge hoed erbij kopen. 

pompoen - €34,99 - pompoen set bestellen

Als je jouw outfit hebt ben je er nog niet, er zijn nog heel veel dingen nodig om er een perfecte halloween party te maken. Ik heb 30,00 gekozen als budget en 5 dagen om het te organiseren. Hier is een voorbeeld van een stappenplan die je zou kunnen maken.

Dag 1: Maak een youtube account aan en zoek leuke liedjes om te spelen op je party. Als je bij een liedje bent die je wilt scroll je naar onder de video en klik je op: toevoegen aan. Er komt dan een kader in beeld en je kan dan intypen aan welke map je hem wilt toevoegen en of hij privé is of niet. Als je gasten er zijn hoef je alleen maar de juiste playlist aan te klikken. Koop ook een multomap, hier kan je alle bonnetjes, playlists en beslissingen in bewaren. Je kan deze kopen bij de action of xenos voor een lage prijs.
Dag 2: Nu zijn de versieringen aan de beurt hieronder wat goedkope versiertips.
Namaak spinnenrag geeft de hele kamer wat duisters het is goedkoop en praktisch om op tehangen en weg te halen.
spinnenrag namaak met 3 spinnen - action - €0,45

Dag 3: Het is belangrijk een datum te kiezen wanneer iedereen kan dus niet op zaterdag wanneer iedereen sport. Ook moet je goed nadenken wie en hoeveel mensen je uitnodigd, schrijf al deze beslissingen op een blaadje en stop deze in je multomap. 
Dag 4: Het is tijd voor de uitnodigingen. Je kan deze zelf maken of kopen. Hieronder een leuke kant en klare variant.
halloween kaart - €1,19 - www.kaartje2go.nl
Als je 3 mensen uitgenodigd ben je €3,57 kwijt afgerond dus €3,60. Bewaar een foto of plaatje van je kaart in je map.
Dag 5: Tijd om wat leuke spelletjes te bedenken. Gebruik je fantasie en bedenk er op los. Zelf vind ik verstoppertje in de tuin als het donker is en pinata slaan erg leuk. Als je voor pinata slaan gaat hier onder een goedkope pinata. Deze pompoen pinata is 31 x 28 cm.
pompoen pinata - €13,59 - pompoen pinata bestellen 
oranje zwarte confetti - €1,50 - oranje zwarte confetti bestellen
pinata vulling - €2,98 - pinata vulling bestellen



Ik hoop dat je een heel leuke halloween hebt en veel lol maakt. Laat in de reacties achter hoe jij normaal gesproken halloween viert en hoe je verkleed gaat. Heb je nog vragen? Ook deze kan je achter laten in de reacties!

V












Geen opmerkingen:

Een reactie posten