zondag 26 oktober 2014

Inspirerende mensen & IJstoppings

Hè guys and girls,
Iedereen heeft wel een idool tegen wie ze opkijken en op wie ze willen lijken. Maar deze persoon is vaak voor iedereen anderen en het kan verschillen van je opa tot Lionel Messi. Zelf vind ik 3 mensen heel inspirerend en daarom wil ik graag wat over deze mensen vertellen.

1.Jennifer Lawrence 
Jennifer Lawrence is een jonge actrice die bekend werd met de film Silver linings playbook en voor deze rol een Oscar won. Ze is ook bekend van de Hungergames films. Ik vind haar een goed voorbeeld voor jonge meisjes omdat ze zichzelf niet uithongert om in de Hollywood industrie te passen en omdat ze erg nuchter is. Ook is haar familie het belangrijkste voor haar en neemt ze alleen rollen aan die ze leuk vond en niet de bestbetaalde rollen. Hieraan merk je dat acteren echt haar passie is.



2.Lauren Conrad
Lauren Conrad werd al jong beroemd met de reality show The Hills. Daarna deed ze aan modellen werk en is ze kleding gaan ontwerpen Ze is dus duidelijk veelzijdig maar ze heeft nog meer gedaan. Ze heeft een fashion en beauty boek geschreven en een boekenserie over meisjes in een realityserie gebaseerd op eigen ervaringen. Deze serie bestaat uit 4 boeken.

3.Mr. Probz   
Mr Probz (Dennis Princewell Stehr) kreeg een beetje bekendheid toen hij de hoofdrol in een hiphopfilm kreeg. Maar meerdere bekendheid kreeg hij toen hij samen met The Opposites de hit sukkel voor de liefde. Ondertussen was hij al drie jaar bezig met zijn eigen album toen zijn studio afbrandde, het enige wat gered kon worden was de harde schijf met zijn album en zijn telefoon, de rest van zijn nummers waren verdwenen. Toen heeft hij zijn album maar online gezet en voordat hij het besefte was het nummer Waves in 20 landen een nummer 1 hit. Toen is hij doorgegaan met dezelfde sound er kort erna kwam het nummer nothing really matters uit en ook dat werd een nummer 1 hit. En nu is hij bezig aan een nummer samen met Afrojack 

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd met deze mensen en dat je leert van hun ervaringen en hun als voorbeeld neemt voor je toekomst.

Na al deze serieuze praat over de toekomst en idolen is het tijd voor een luchtiger onderwer daarom drie recepten voor lekkere ijscoupes met bijzondere toppings 

1. Sinterklaas speciaal
Nodig:
- kommetje
- vijzel
- 2 bolletjes kaneelijs 
- 1 handje pepernoten 
- 1 stroopwafel
Doen: 
- doe de 2 bolletjes kaneelijs in het kommetje
- maak de pepernoten fijn in de vijzel en sprenkel ze over het ijs 
- breek de stroopwafel in kleine stukjes en sprenkel ook deze over het ijs 
- eet smakelijk!
Bij de albert heijn hebben ze lekker kaneelijs

2. Cookies&Cream
Nodig:
- kommetje
- 2 bolletjes slagroom/vanille-ijs 
- 1 handje schuddebuikjes
- 1 grote toef slagroom 
Doen:
- doe de 2 bolletjes slagroom/vanille-ijs in het kommetje 
- spuit de toef slagroom erop
- besprenkel de slagroom met de schuddebuikjes
Schuddebuikjes zijn eigenlijk broodbeleg maar ook lekker op ijs en vla

3. Regenboog chocolade
Nodig:
- kommetje
- 1 handje gewone M&M's
- 1 handje crispy M&M's
- 1 handje chocolade hagelslag 
- 2 bolletjes slagroom/vanille-ijs
Doen: 
- doe de 2 bolletjes slagroom/vanille-ijs in het kommetje
- doe beide soorten M&M's op het ijs
- besprenkel het ijs met de chocolade hagelslag<
M&M's zijn ook los lekker

Heb je nog een inspirerend idool of een lekkere ijstopping? Zet het in de reacties!

V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten