zaterdag 1 november 2014

Rotterdam

Hé guys and girls,
Vandaag weer een special, en deze keer over de mooie stad Rotterdam. 
Rotterdam is de grootste havenstad van Europa en heeft veel leuke plekken om iets te eten/drinken of om je dagen te vermaken. Vandaag laat ik je de 5 leukste plekjes van Rotterdam zien.

1. De Markthal
Deze overdekte hal met kraampjes en winkels in pas net geopend maar wel druk bezocht. Je hebt hier kraampjes met zoete gebakjes en taartjes maar ook kraampjes met kazen en vleeswaren. De spullen die hier verkrijgbaar zijn, zijn misschien wel wat duurder maar hebben een hoge kwaliteit en zijn fijn om mee te werken.
Adres Markthal:
Ds. Jan Scharpstraat 298
3011 GZ Rotterdam





2. Koekela 
Bakkerij Koekela heeft niet alleen de beste taarten, koejes en muffins maar ze zitten ook in een leuke straat met veel winkels. Deze plek is perfect om na een middagje shoppen wat te eten en te drinken. En hoewel alles heerlijk is is het niet duur. Nog een pluspunt is dat je de taart ook kan bestellen voor je verjaardag ook als je verder weg woont bezorgen ze hem thuis. Mijn favoriet is de lemon meringue taart.
Adres Koekela:
Nieuwe Binnenweg 79a
3014 GE Rotterdam

3. Strand in het centrum
Als je niet zo dichtbij het strand woont maar wel dichtbij of in het centrum van Rotterdam dan is dit de perfecte oplossing. Zo kan je s'ochtends  winkelen en s' middags maar het strand zonder ver te moeten reizen. Niet veel mensen weten van eht strand en behalve bij heel warm weer is het niet super druk. En het is ook een van de weinige stranden in grote steden die aan de Maas ligt.
, 3063, Rotterdam

4. De euromast 
De euromast is een van de mooiste uitkijktorens van Nederland. De toren is iedere dag open en zelfs met mist is er nog een mooi uitzicht. Het is het hoogste gebouw van Rotterdam waardoor er mooi uitzicht is. Ook kan je een zaal huren voor feesten en vergaderingen. 
Adres: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam

5. Het museumpark
Na een dagje museum of winkel in winkel uit is het fijn om in de open lucht te eten. Je kan thuis broodjes klaar maken, ze in de supermarkt kopen of ergens een vette hap halen. Als je dan in het park bent zijn er genoeg bankjes en grasveldjes om op te eten. Ook kan je daarna nog even voetballen, vergeet dan niet om een bal mee te brengen.
AdresWestzeedijk 341, Rotterdam

Wil je ook een special over jouw favoriete stad of heb je nog een leuk adresje in Rotterdam? Zet het in de reacties.

V



Geen opmerkingen:

Een reactie posten