zaterdag 27 juni 2015

3 YouTube kanalen

Hé guys and girls,
Ik zit nu midden in de proefwerkweek en heb 6 van de 10 toetsen gehad. Maandag heb ik er nog 2 en dinsdag ook. In de proefwerkweek is het belangrijk om een balans te vinden tussen leren en relaxen. Ik relax graag met YouTube filmpjes kijken. Daarom laat ik jullie nu 3 Youtubers zien die ik graag kijk en echt heel leuk zijn. Dus.... laten we beginnen:

1. Gabriella ♡
Gabriella is heel erg beroemd in het buitenland (vooral het verenigd koninkrijk) maar ik merk dat ze hier in Nederland echt niet beroemd is. Ze maakt beauty, fashion en lifestyle video's. Ze is vrolijk opgewekt en sinds kort covert ze ook liedjes. Ook heeft ze een volgkanaal, ze is geen dagelijkse vlogger maar ze post ongeveer 3x per week. In haar vlogs laat ze niet alleen haar leven zien maar prat ze ook over haar favoriete series, make-up, eten en haar gevoelens. Vooral over gevoelens praten veel Youtubers niet. Ze is bevriend met veel andere Youtubers en maakt ook veel video's met hen.
Gewone kanaal: https://www.youtube.com/user/velvetgh0st
Vlogkanaal: https://www.youtube.com/user/PlanetGabb


2. Sprinkleofglitter
Louise is de beste vriendin van Zoe (Zoella) en maakt ook beauty, fashion en lifestyle video's. Ook zij is beroemd in verenigd koninkrijk. Behalve video's in haar eentje en met andere Youtubers maakt ze ook video's met haar dochtertje Darcy. Ook komt binnenkort haar boek uit : Life with a sprinkle of glitter. Ook deze Youtube heeft een vlogkanaal: A sprinkle of chatter, ze zet er ongeveer elke week een video op van haar drukke leven.
Gewone kanaal: https://www.youtube.com/user/Sprinkleofglitter
Vlogkanaal: https://www.youtube.com/user/SprinkleofChatter

3. Anna Saccone
Ook Anna maakt fashion, beauty en lifestyle video's, ze is bekend in het buitenland en heeft een vlogkanaal. Anna heeft een blog waarop ze elke dag iets post en ze probeert ook op haar kanaal 5 t/m 7 keer per week en video te zetten. Ook sport ze en zorgt ze voor haar 2 kinderen. Op haar volgkanaal maakt ze samen met haar man vlogs over hun dagelijks leven.
Gewone kanaal: https://www.youtube.com/user/TheStyleDiet
Vlogkanaal: https://www.youtube.com/channel/UCxJrnvfqSSvly5hiq2Fe68g

Ik hoop dat jullie deze kanalen leuk vinden!

V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten