dinsdag 8 september 2015

How to wear: A crop-top

He guys and girls,
Soms heb je een leuk item gekocht maar weet je gewoon niet hoe je het moet combineren. Daar ga ik jullie bij helpen. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je een crop-top kan dragen, waar je ze kan kopen, wat een normale prijs ervoor is en wat je naar mijn mening vooral wel en niet moet doen.

Waar?
Zelf heb ik niet echt heel veel crop-tops maar in de winkels hangen er genoeg. Het ligt een beetje aan je budget waar je heen moet gaan maar ze hebben ze vooral bij Primark (laag budget), maar de kwaliteit is best wel goed. Een andere goedkope winkel is Monki. Als je budget iets hoger is kan je kijken bij H&M, boohoo.com of asos.com. Maar ook deze winkels zijn niet erg duur.

Prijs?
Als je bij de Primark of Monki kijkt zijn de prijzen vaak tussen de 5 en 15 euro. H&M heeft prijzen van 5 tot 25 euro. Bij boohoo.com en asos.com zijn de prijzen van 5 tot 20 euro maar hierbij moet je ook nog verzendkosten betalen. Ook kan je op deze site alleen met een pinpas of andere bankkaart betalen dus overleg goed met je ouders of dit oke is.

Niet Doen!
  • Draag niet een crop-top en een heel kort broekje. Dit is een beetje te bloot en ook niet geschikt voor school.
  • Als je het te bloot vind en er een hemdje onder wil dragen, draag  dan niet een heel contrasterende kleur. Dit maakt je outfit al snel te kleurig en geeft misschien een hoog clowngehalte.
  • Je aantrekken van wat andere mensen zeggen. Draag waar je je goed in voelt, en voel je jezelf onzeker? Draag het dan op vakantie of een weekendje weg. Zo draag je het de 1e keer wanneer er geen bekende mensen bij zijn en kan je er langzaam aan wennen.
  • Gelijk heel veel crop-tops kopen. Koop ze een voor een. Zo heb je geen stapel met dezelfde en kan je eerst kijken of je ze überhaupt leuk vindt. Want het kan nog zo leuk staan bij iemand anders dit garandeer niet dat het staat bij jouw lichaamstype en kledingstijl. Ook ziet een kledingstuk er thuis heel anders uit dan dat het in de winkel doet.
Wel doen!
  • Draag crop-tops met een high-waisted jeans of een rokje als je niet veel van je buik wil laten zien
  • Zorg dat de crop-top echt pas. Een te strakke crop-top ziet er heel raar uit
  • Straal zelfvertrouwen uit, als je zelfvertrouwen uitstraalt zullen mensen minder snel een onaardige opmerking maken
Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.


V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten