zondag 5 juni 2016

Book favourites - 5 Juni

Hey guys and girls,
Vandaag laat ik jullie de boeken zien de ik de afgelopen tijd heb gelezen.

1. The secrets we keep - Trisha Leaver
Tweeling zussen Ella en Maddy Lawton zien er hetzelfde uit maar hun levens zijn alles behalve hetzelfde; Ella leidt een simpel leven met haar beste vriend Josh en schilderen als haar prioriteiten. Maddy is het populaire meisje van de school en wordt ondersteunt door haar vriendje Alex, irritante vriendin Jenna en talloze aanbidders.
Op een nacht na een feestje bij Alex' huis smeekt Maddy Ella om haar op te komen halen. Tijdens the auto rit naar huis hebben ze een ongeluk waarin Maddy om het leven komt. Hierna heeft Ella het moeilijk om verder te gaan met haar leven.


















2. On Top - Anna Nooshin
On Top is een inspiratie gids geschreven door Anna Nooshin die in 2011 een van de meest succesvolle online magazines van Nederland op richtte. Ze werkt met de grootste merken uit de lifestyle industrie (van Chanel tot Nike) en reist de wereld rond voor haar baan. In On Top deelt ze haar tips en ideeën over hoe ook jij het beste uit jezelf kunt halen. Ze verpakt deze tips in een eerlijk (succes)verhaal, geïllustreerd met vele mooie - never seen before - privéfoto's waarbij Anna niet terugdeinst om zichzelf van een andere kant te laten zien.












3. Faceless - Alyssa Sheinmel
Wanneer Maisie Winters wakker wordt is ze in het ziekenhuis. Het laatste wat ze zich kan herinneren is dat ze ging rennen, vroeg in de ochtend en het regende. Langzaam komt alles terug: de storm, de bliksem die insloeg op een hoogspanningskabel  en het elektrische vuur dat haar gezicht vernietigde. Maisie kan gelukkig een gezicht transplantatie krijgen. Maar het het gezicht van een vreemde voelt ze zich niet zichzelf. De artsen beloofde dat de transplantatie een kans was om weer een normaal leven te krijgen, maar ze voelt zich alles behalve normaal. voor het ongeluk wist ze precies wie ze was: een gewoon meisjes met goede cijfers, één beste vriendin genaamd Serena en haar vriendje Chirag. N kan ze zichzelf niet eens meer herkennen.












4. The scrapbook of my life - Alfie Deyes
In dit boek lees je alles van de dag dat Alfie geboren werd tot de dag van vandaag. Lees over zijn jeugd, tienerjaren en natuurlijk zijn ervaringen met YouTube.













5. Me before you - Jojo Moyes
Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen - een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin - maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg. Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?












XXX

V

Geen opmerkingen:

Een reactie posten